promote sikit

Pages

c.o.n.s.u.l.t.a.n.t

16 January 2011

love Is nothinG now~!!!!

aduhai.. .sdeyh la rsea hati.. ..mkin tuk cubea lpakan dyea mkin kuat ingatan aku utk dyea.. .
ntahlah ape yg aku harapkan adalah dyea dpat kmbli pd aku.. .
even aku sllu nmpak dyea hati aku btambah sdeyh,trsea dyea jauh sangat.. .
knapea prlu jd mcm ney.. .sgala harapan n impian aku xprnah ksampain ntah ape lah slah aku n apelah bnyak sngat aku prlu trimea dgaan.. .
aku dah xckup kuat lg rsea.. .


skrang.esok dan akn dtg hati, prasaan n fikiran aku terhadap dyea xkan pernah aku buang.. .
~andai itu takdirnyea~ aku trimea dgn redha,biarlah takdir yg mnntukan sgalanyea.. .
dan andai dyea bkan di ciptakan untuk aku,aku trima smua itu.. .


aku akn smpan sgala rsea ini slamnyea, ade yg pernah bkatea pd aku
SAYANG,KASIH dan CINTA xsemestinyea akn bersama dan xsemestinyea memiliki.. .
teruskanlah hdup dgn takdir yg dtentukan,pasrah ats segalanyea kranea stiap pkarea ade hikmah.. .

15 January 2011

bolehKAH??

um.. .bleyh kea aku nak bkk hati ney lagi??
aku tkut sngat la rsea nak bkk kan smulea hati.. .


eala ckup la slame ney aku dah sngat mranea dgn kitaran C.I.N.T.A
jatuh tersungkur lah yg mmbtkan aku takot utk kmbli mmbkeakan hati ney.. .
tp mngkin ade sbb mgapea tuhan mngenalkan aku dgn org yg slah mungkin
aku msih blom smpai waktu utk hal bgini.. .


tp insyallah suatu ari nnt smua akan berubah.. .aku mngharap sngat semuanyea brubah.. .
~mungkin satu saat~

13 January 2011

all about LIFE: aku dan hidup

all about LIFE: aku dan hidup
segale yg tercatat adalah coretan andaiItutakdirNya