promote sikit

Pages

c.o.n.s.u.l.t.a.n.t

10 December 2012

CONVOCATION day!!!!

yeahhhh!!!!! i'm back.. . stelah skian lama cik hunny xmsok alam blog yg dah  nak xpired nih,, ,rndu pulak jari2 nak menari,, ,
cik hunny excited sangat nak share about my convocation day yg ke-77 for uitm,, ,
punye lah nerves time nak naik stage tu mcm2 cik hunny bayangkan jatuh trsungkur la and mcm2 lagi,, ,mak cik hunny ckap "kau mmg suka mcm2"..hahha anyway cik hunny bjaya jgak naik pntas tnpa jatuh ..hehhehe

ok skrg its a little bit picture from cik hunny






with akk2 angkat tercinta


with eisya yg mntelll





with my sepupu yg paling tua gitu,, ,










with my lovely mom yg susah nak pose

with ckin :))









my mom pun nak jgak konvo katanya :))


segale yg tercatat adalah coretan andaiItutakdirNya